KÖPVILLKOR


Priser och betalning
Det är kostnadsfritt att starta ett konto. Du betalar för tjänsterna i samband med att du vill påbörja streaming av en onlinekurs på www.frujanssonskurser.se. Aktuella prisuppgifter hittar du på hemsidan. 

Tillkommande är kostnader för uppkoppling och datatrafiksavgifter som hanteras mellan dig och din internetleverantör utanför ramen av dessa användarvillkor.

Betalnings sker med kontokort via samarbete med Stripe. Stripe använder sig av 3D-secure enligt den säkerhetsgrad som svenska bankerna kräver. Du har tillgång till kursmaterialet så länge som kursen finns aktiv på www.frujanssonskurser.se


Ångerrätten
Distanshandelslagen gäller inte när du köper en tjänst. När betalningen gått igenom och du fått tillgång till materialet så är ångerrätten förbrukad. Om kursen är felaktig eller om du inte får tillgång till den, ber vi dig att kontakta oss via mail till info@frujanssonskurser.se.


Ändring av priser eller villkor
Fru Jansson förbehåller sig rätten att ändra priser, inklusive dessa användarvillkor för tjänsterna ifall det är nödvändigt enligt godtagbara skäl. Ändrade villkor meddelas på www.frujanssonskurser.se och börjar gälla nästa gång du loggar in på tjänsterna. Om du inte accepterar ändringarna kan du inte fortsätta använda tjänsterna.

Åldersgräns
När du genomför ett köp av en onlinekurs hos Fru Jansson, går du samtidigt i god för att du är minst 18 år gammal.

Leverans
Du får direkt tillgång till våra tjänster när användarkonto är registrerat och betalningen genomförd.